Kan vara bra att ni läser det här?

Hej alla grillsugna! Ville bara meddela att det tydligen är grillförbud i hela Stockholm förutom på egna tomter och vid anlagda grillplatser som brukar finnas vid ett antal parker etc. Jag undrar nu bara vad ni känner för att göra?

Enligt mig finns det några alternativ:

  • Köpa mat och grillar och våldsgästa någons tomt (alternativt fråga någon i klassen om vi kan vara hos honom/henne)
  • Köpa färdig mat och picnica precis som vi har bestämt
  • Försöka hitta någon allmän grill och grilla där
  • Grilla på som fan och hoppas på att vi inte tänder på något eller blir upptäckta
  • Ställa in (men det skulle göra mig sjukt besviken på er!)

/grillsugna T-borg


IMPORTANT!

Hellu lovers!

Nu har vi bestämt allt inför grilkvällen imorgon och lite ändringar har skett.
1. Vi ska inte längre vara vid Kristinebergsklipporna, the new location is: Karlberg
2. För de som inte hittar dit så får man åka tillsammans med någon som vet var det ligger, men tunnelbanestationen är i alla fall S:t eriksplan och pendeltågsstationen heter Karlberg (om man nu vill åka på det sättet). Det är gångavstånd från båda platser.
3. Alla tar med sin 20 kronor så att vi kan handla engångs-grillar och någonting att grilla såklart, vilket vi nog gör på ICA som ligger vid S:t eriksplan.
4. Det har även kommit på tal om man ska dricka eller inte (alltså alkohol) och självklart är det ens eget val; No judgement!
5. Tiden har det också varit snack om, men nu har vi lyckats komma fram till klockan 18.00, och för de som kanske inte hinner (tänker nu på Katta) är det ju bara att komma lite senare! :)

Så allihoppa det är bara att tagga till för imorgon då vi ska ha en jättetrevlig kväll, AIGHT!
Pössilussar från Mrs. Pettersson

News...

Spoted today on their way from the gym-class hall, Magnus and Markus walking along side by side looking happily as ever. What will the reactions be from Simon? Is this love triangel continuing or will this finally come to an end?  

WANTED! Were has the dear kiwi-bird gone? Has the warmer climat in Sweden scared the little thing of or has he finally found his dream mate? We sure hope that he's not gone forever because his absence from the blog have made it lost its charm... 

You know you love me .... 

XOXO Gossipgirl
  


Valborg!!!!!!!

Äntligen eller vad? Dags för årets fylleslag number one, det är bara att hoppas att inte halva klassen slutar på Maria Pol! Det skulle inte vara något bra juuue!! Som jag sa, ta det lugnt med spriten fan!PUSS PÅ ER ALLA!! //Stalkerboii

PS. Glöm inte att tagga inför The killer game!! Hela Nv1a med solisar och luva på måndag, alla andra klasser ska bli knüllade!


We all know fardosa wants to be a tourist in Stockholm..


here she is in Kungsträdgården (the Royal Garden)


(and she's also afraid of horses)

farre don't hate me, because you aint me (a)

ATENCIÓN!

Hola mis compañeros de clase  (:

Nu är det så att vi (jag och några till i klassen) har bestämt grillkvällen som jag tidigare nämnde! Det blir på fredagen den 1 maj runt 17-18 tiden vid Kristinebergs klipporna, och ALLA som har möjlighet SKA komma, inget meseri eller en jävla massa dumma bortförklaringar! Det ska också bli toppen väder och värme så det går inte att skylla på vädret heller, förutom om prognosen är heeeelt felställd. För enkelhetens skull bestämmde vi också att alla möts vid Kristinebergs tunnelbanestation eftersom det är svårt att säga en exakt plats att vara på vid klipporna.

Vi hörs mer exakt om detta i skolan och glöm inte heller att imorgon... är det dags att börja MÖRDA!

Pussilussar från Mrs. Pettersson

Life is what happens while you're busy making other plans.

Hej!

Ännu en helg har gått och en härliga skolveckor fyllda med språk, kemi och matte prov ligger framför oss...
Om ni nu vill bli glada igen efter att ha pluggat sönder er tipsar jag er att ta me en kompis eller käreste till Kungsan. Där blommar nämligen körsbärsträden, och hela Kungsan är rosa!! Jag var där igår och det var jätte fint.
Annars var jag ett duktigt barnbarn igår och åkte hela vägen ut till Österskär med min hund för att mina morföräldrar behöve sällskap. Jag planterade blommor, lärde mig fler fågeläten, åt hembakta bullar och tittade på fotoalbum. Riktigt mysigt var det, och så tog min hund årets första dopp. Det var dock inte meningen, men det var en and som simmade liiite för nära för att han skulle tycka det var OK. Jag tänkte nästan också bada tills jag kände med foten i vattnet. Men i helgen blir det bad, det är tradition att ta första doppet på valborg!!

Hjärnan och Hjärtat hamnar i konflikt när vi försöker vara moraliska på ett omoraliskt sätt.
/Vendela
ps. Snart är det sommar! SEGLA!! Bilden nedan är på min bebis...som sjäsätts alldeles snart! lä

Nödvändig info

Jag var på 17-års fest idag hos en kompis jag inte träffat på 2 år, och det var en tävling att stoppa in så många korvbröd man kunde i munnen på en gång. Det var inte så vackert, men det var desto roligare. Jag proppade in 7 stycken, och vann godis :D Någon annan som vill tävla?
      Det där var det som var i min mun

med solen i ögonen

hej alla glada! jag tänkte bara upplysa om vilken god medmänniska jag varit idag. jag har krattat hela vår gräsmatta efter att min far kört med "moss-upprivaren".
egentligen var jag tvingad. mina bröder och jag skulle itne få någon middag om vi inte hjälpte mamsi och papsi i trädgården. så jag anmälde mig för att kratta.
snacka om att jag inte borde tagit det jobbet. det va ju för fan jobbigt. men i solen fick jag vara och en paus från svenskapluggandet va ju inte helt fel..
som belöning fick jag ju då middag, och jag fick till och med välja. (a) hihi


där har vi moss-upprivaren och mossa.
/antis

Me and my new best friend!

Hellu lovers.
Jag har äntligen fått en ny bästa kompis! Jag lärde känna den i fredags och nu är vi verkligen soulmates <3
Ni har fått träffa den 1 gång bara, men jag ska fixa så att ni lär känna den bättre, kanske t.o.m. lika bra som jag (:
Tror nämligen att jag ska ta med den på fredag, eftersom den är bra "när livet känns tungt", HAHA om ni förstår vad jag menar!

   

Emelie Pettersson <3 Röda Rullväskan = Sant

Love Triangle

Is Magnus and Marcus having an affair, it seem that they do. Roumors circulating about theme hanging out in the school cafeteria is something you cant, miss overhearing and if so, I wouldnt want to be the one to tell Simon about it. Looks like this love triangle has an aftermath.


xoxo/ Gossip Girl.....


ett oväntat besök

Ni vet en sådan där lördagmorgon när solen skiner, man vaknar tidigt, tittar på klockan och upptäcker med glädje att man kan somna om. En sådan morgon var det idag. Men precis när jag skulle stänga ögonlocken för att somna om ser jag att jag har fått besök. Och det är inte 1 eller 2 besökare utan så många att jag inte ens kan räkna dem. Av artighetsskäl tar jag mig, med mycket om och men, upp ur sängen för att prata med mina besökare. När de inte svarar förstår jag att det inte är mitt sällskap de är ute efter utan istället mat. När mina ögon vant sig vid dagsljuset ser jag att dessa besökare inte riktigt ser ut som vi. De är betydligt mindre, helt svarta, har sex ben (tror jag), och kroppen är uppdelad i tre delar. Jag börjar inse att det inte är några mänskliga varelser som har slagit sig ner på mitt golv. Mördaren i mig börjar vakna till liv. Inga inkräktare får träda in på mitt golv. Jag flyger ner på golvet och stampar, mosar och klämmer på de stackars djuren. Efter bara någon minut har jag fått ihop en hel farm, dock med endast ett slags djur. Mina nya vänner är dessutom smarta och gömmer sig under min byrå och mina kläder som jag tyvärr hade slängt på golvet igår. Kläderna slängs ut på balkongen och the killer game fortsätter. 3 timmar senare, när det bara är klet kvar av inkräktarna förutom de som gömmer sig i min säng, är rummet täckt av insektsmedel vilket kan få konsekvenserna att jag inte kommer på måndag pga av förgiftning. Det positiva med denna morgonsysselsättning är att om någon känner sig ensam och behöver ett husdjur eller två så har jag så det räcker och blir över. Dessutom är mitt sommarjobb fixat. Jag kommer vara sysselsatt morgon och kväll varje dag framöver.

 

Tänkte bara dela med mig av detta så ni förstår hur mycket jag älskar våren i kombination med att ha en skogstomt.

 

 


Stockholms blodbad har skett igen

 

/ katta


*Dagens Outfit*Dagens outfit är direkt hämtad ifrån förra veckan då jag råkade stöta på den här sköna snubben. Skorna är inköpta på DinSko 1973, notera då även de nyinköpta grå strumporna från ÖB som i kontrast till skorna utgör en mycket trendriktig övergång. Jeansen är en present från en förbipasserande och jackan är snodd. Den grå luvtröjan är det senaste skriket ifrån catwalken nere i Milano och är en present från mamma. Vi kan även skymta den mycket trendiga accesoaren i form av en svart väska i fotots framkant.

Vi hörs modelovers! //Kenza


bara så ni vet

Fredag                      
Skinkstek med grönpepparsås och potatis
Fylld zucchini med gorgonzola
Glass till alla barnen     

Hej alla glada!

Har just kommit från mitt utvecklingssamtal med den djupa Lars himself ^^. I alla fall när jag var på väg därifrån får jag syn på våran älskade kemi/matte lärare Gunnel. Som alltid var hon klädd i sina hyper moderna kläder och var på väg hem i sin mkt modernare bil. Hon kör en ljus gul ford, en riktig cooling. Även om det är en cool bil så är föraren inte lika på hugget eftersom vi körde om henne efter cirka 2 min då hon satt med näsan upptryckt vid ratten. Gunnel slutar aldrig att roa en haha. See ya :D

TOP FIVE

Laura Marling - New Romantic
Kings of Leon - Be Somebody
Kings of Leon - Arizona
Miss Li - Dance Dance Dance
Ledisi - Alright

Lyssna.Rest In Peace

Jag tyckte att denna dag började ganska bra, skönt att historian var över och skönt att vi slutade tidigt. Men när man kommer hem får man direkt höra riktigt tråkiga nyheter.

En god familjevän har nämligen idag gått bort. Min mamma och min bonus pappa Peter träffade ett par som heter Stefan och Maggan för några år sedan, nästan precis när jag och mamma flyttade hit. Jag var då bara nio år och sedan dess har vi haft nära kontakt med detta par. Många sommrar har vi spenderat vid deras hus som ligger på Älgö, vilket är på Ekerö kan man säga. Jag och min "syrra" (Agnes) har badat i deras pool och lekt med deras hundar under en mycket lång tid och jag tror nog det är världens vänligaste människor. Men i morse hände något helt fruktansvärt , Maggan dog i en plötslig hjärtinfarkt. 

Peter berättade detta för min precis när jag kom hem från att ha hämtat min andra syrra Alva på dagis. Jag blev självklart väldigt chockad och har fortfarande inte riktigt insett att det faktiskt har hänt. Det är så extremt svårt att förstå, och jag är fan osäker på om det ens är sant just nu... Det jobbigaste med det hela är att hon va här igår och lämnade lite papper till Peter, hon hjälpte nämligen honom med ekonomin i hans privatföretag... asså hon var här igår, kan ni förstå! Fullt frisk, pigg och glad.. och idag så är hon inte ens vid liv.  

Så alla kära klasskamrater, en viktig sak! Ta verkligen vara på era nära och kära och lev livet som om det vore er sista dag. Nu ska ni inte gå runt och vara nojiga för att alla i er närhet ska dö, utan det jag menar är att saker å ting kan ändras på 1 sekund. Det är fan de obehagligaste med livet, på ett ögonblick kan allting vara helt förändrat och ditt liv kan vändas upp och ned. Jag har aldrig tänkt på saken, även fast jag vet att många redan har gjort det,.. jag tror nämligen inte att man inser detta faktum förrän man själv har upplevt det.

Men men nu finns det ingenting att göra... Maggan var i alla fall en mycket snäll kvinna som var både omtänksam och glad hela tiden. Tack för alla underbara tider vi har haft och ett stort stöd till Stefan som kommer att klara sig igenom det här med vår hjälp.

Rest in peace Margareta "Maggan" Wiklund <3

Finally!

Nu känner jag mig nöjd, ÄNTLIGEN är historian klar! Jag har iofs. bara jobbat på texten i ca 1 timme idag och blev klar vid 7-tiden så det har ju inte varit jätte ansträngande... men ändå :D
För att ge hopp till resten utav klassen så suger min text rent utav, haha jag har verkligen inte jobbat länge med den och egentligen bara slängt ihop lite skit som jag tror stämmer (wikipedia you know).

Men vad mer kan man göra om man hatar historia mest av allt ? :)

// Pössssar från Empeli

Pusisteis

Hola amigos här kommer min bloggdebut! Mina framgångar vad gäller historia arbetet står för tillfället stilla just nu. Jag antar jag inte är den enda med samma problem just nu.. Eller? ¯\(°_o)/¯. Kom just att tänka på att efter historia arbetet, svenska provet och nationella i språk så är det väl ändå relativt tomt? Vad vet jag brukar knappast vara den som har koll men lite positiva tankar skadar ju aldrig! Dagens dagens måste ändå vara Annas plötsliga tjut eller vad man nu vill kalla det haha. Bra jobbat Mathias fortsätt strypa/skrämma folk det upskattas ju verkligen!

Dr. Hanatewakusoshiseotadashiteriyakisuzukihondacivic signing out. Peace out, don't do drugs.

söker hjälp

Tjoo!
Sitter i datasalen och försöker lista ut vem den mystiska kiwifågeln är....
Försöker väldigt metodiskt sitta och pricka av folk men det finns fortfarande många frågetecken kvar. Någon som kan hjälpa till och ge bort ett litet tips om vem denna okända skribent kan vara.

Kiwifågelns fantastiska dag!

Måndag, veckans första dag. Vissa eller rättare sagt många menar att denna dag är veckans sämsta men idag vet inte Kiwifågeln om han kan hålla med! När Kiwifågeln vaknade denna morgon var han inte lika trött som vanligt, solen sken och den största anledningen var nog vetskapen att man hade en sovmorgon att bruka. Han kröp alltså tillbaka i sitt bo i en timme till för att sedan vakna som en sessa!

Men det var inte det som gjorde dagen så anmärkningsvärd. Det här kan låta helt otroligt och ni kanske inte tror på hans ord men gårdagens budskap slog in med råge idag! Under dagens näst sista eller var det sista (?) lektion höll Kiwifågelns ögon på att ploppa ut och som ni kanske ser behövs det inte mycket till att det ska inträffa. En måndag som brukar vara så dyster, träig, långdragen, enformig och beklaglig skiftades till årets bästa. När han kom in i rummet kunde han med högrest lycka skåda en flock av fåglar ståtligt sittandes på stativ. Det var som att de hade kommit för att visa upp sina bedårande kroppar för Kiwifågeln. Han kunde inte tro sina ögon! Hade hans tidigare inlägg spridits sig så fort? Varför just han? Lektionen gick och med ofantliga ögon och lika stor pöl under näbben betraktade han varenda hona från fot till näbb. Att de inte sa något gjorde han inget utan här var de attraktiva egenskaperna först upp på listan! Han la sitt kassettband med hans unika fågelläte framför den bästa honan men fick dessvärre ingen respons. Med stora förhoppningar hoppas han nu att hon ska komma på besök någon dag framöver!

Kiwifågelns lyckligaste dag i sitt liv!

Dagens rykte: Bauer lyckades tydligen på stolen att göra en frontflip med skruv i eftermiddags och det sägs att han ska försöka få in det som en gren i kommande Olympiad. 

/KiwifågelnAfro Dude No More!

Nu är det borta mina kära vänner! Fluffet, fårullet, Dörrmattan, ja den hade oändligt många namn, ett eget liv må jag säga men nu är den borta. May you rest In Peace my dear old friend.

Gunnel sprutar vatten

Under kemin idag ringde gunnels 19 åriga dotter , som enligt gunnel själv, köper alldeles för mycket skor...

ASD-BRUDARNA är KLARA!!!

Hej alla suckers!
 
Vi ville bara säga att vi minsann är klara med våran historia inlämning! Oo det känns så skönt att slippa sitta framför datan och panika över en oklar historia inlämning! :P

// ASD-BRUDARNA ♥♥


Endoterm reaktion

Anders Åström

I min klass så går en pojke, han är ganska snäll,
det är honom som jag drömmer om, varenda liten kväll.
Då jag ligger där i sängen, fryser och är trött,
är det enda som värmer, tanken på hans leende så sött.

Din hållning är så magisk, och varje gång du säger hej,
så säljer jag min själ, bara du lägger märke till mig.
Vi skulle kunna mysa, hela natten lång,
det är du som är manligast, du är mästaren på pingpong!

Jag avgudar allt du gör, mitt liv känns mest patetiskt,
din kropp är majestätisk, ditt ansikte något atletiskt.
Som grädde på moset kommer ditt breda intellekt,
allt detta i ett gudomligt samspel, är det som gjort mig knäckt.

Det är du som är speciell av alla klassens hannar,
när du ler mot mig så är det som om hela världen stannar.
Din kropp den är så vacker, ditt hår så lent,
det är dig jag vill ha Anders, jag hoppas bara inte det är för sent!


nv1a är väl en bra klass

alla har rätt att uttrycka sin åsikt, bara därför!

idag så sket jag i att gå till historian, bra val tycker jag. anna är nog helt enkelt inte min typ. blev iaf lite inspirerad av den söta kiwifågeln som verkar vara en väldigt trevlig prick och som varje dag förgyller den här söta bloggen med lika söta inlägg. kul idé!

nu sitter jag hemma och är deprimerad, inte en gnutta ljus så långt ögat kan nå. avundsjukan över ens perfekta klasskamraters minst lika perfekta liv breder ut sig inom en. vad ska man göra av sitt liv? vad kan man jobba som om man inte besitter någon som helst talang? kanske ekonom? ett liv på ett grått kontor samtidigt som man varje dag behöver slicka chefens röv för att inte halka efter. nä kära läsare, livet går minst sagt utför.

den här helgen har jag spenderat hemma och varit stressad över allt plugg vi har. inte har jag lyckats plugga, men jag har i alla fall varit stressad. även om jag inte hade haft något plugg så skulle jag nog varit hemma. har inga direkta kompisar, det är nog för att min personlighet är ganska frånstötande. sen tror jag att folk skäms lite över att vara med någon som ser ut som jag. fan jag måste börja träna! egentligen så är nog kompisar överskattade. det måste ju finnas en anledning till att uttrycket "ensam är stark" existerar.

vi ses senare i skolan, jag kommer nog försent. men det ska ni i så fall ge fan i! Sköt er själva!

// Kiwifågelns misslyckade stalker.


ah stress <3

RIIGHT dags för mitt debut-inlägg också, läs och njut

spenderade dagen genom att sova bort hälften, stannade inomhus (</3) ringa till en engelsk bög i manchester, och ensam försöka lära mig att dansa shuffle (blev väl inte särskilt lyckat) istället för att göra uppsatser vilket var planen från början

spanskan tar livet av mig och i historian har jag inte ens fått fram rubriken 8) åh skolarbete, är det inte underbart? </3

// Emelie Å för en gångs skull

19 april löfte!


Har nu lovat mig själv och alla gudar att jag ska börja cykla till skolan!

Hade inget nyårslöfte i år och tänkte då kan man väll lika gärna ha ett 1 april löfte?

Fatta vilken gratis motion jag skulle få, plus att man skulle få massa energi av den friska luften sådär på morgonen! Finns väll typ inga nackdelar?

Vi får se hur det går, men jag svär på att ni kommer få se en cyklande Sandra varje dag framöver!  :) 


Kiwifågel söker fru

Idag, söndag, har Kiwifågeln känt på trötthetens krafter. Kanske ansträngde han sig lite för mycket med att försöka få sin fjädrikliga kropp lyfta från den våriga marken. Vädret har till skillnad från gårdagen varit bra, solen sken, solen försvann och sedan sken solen igen. Vindarna var dock kyliga och Kiwifågeln med sin rödrandiga halsduk huttrade till ett X antal gånger.

Vad har han fått gjort denna helg då? Jo, till en början har han grubblat lite över hur honan i hans liv ska se ut. Till alla hanlösa honor där ute, ta nu och vidga era ögon, här är Kiwifågelns drömhona! Eftersom Kiwifågeln är ganska skygg söker han en hona som inte kvittrar för mycket men inte heller en som inte kvittrar alls. Dess kvitter ska vara vid god stämma då han uppskattar musikaliska egenskaper. Med rätt personlighet sjunker eftersträvandet efter de attraktiva aspekterna men Kiwifågeln måste känna en viss upphetsning i sällskap med honan. Fast på andra sidan, med väldigt attraktiva former och kvitter sjunker eftersträvandet efter den rätta personligheten så Kiwifågeln är ganska kluven i frågan. Helst ska honan ha någon typ av svaghet så att Kiwifågeln inte behöver skämmas med sina flygkunskaper. Ja, där har vi henne och nu när värmen strömmar in mot landet hoppas Kiwifågeln få se en mängd med lättfjädriga honor där ute!

Flygskolan börjar imorgon igen och Kiwifågeln förstår fortfarande inte varför han måste lära sig om människornas världskrig och deras olika språk? Men han håller humöret uppe då han nu kom på att han kan ta sovmorgon om han vill! Hur är det man säger? "Bakom skogens mörkaste skuggor gömmer sig duvornas vita sken". Bara tanken av vita honduvor får Kiwifågeln att drömma sig bort *Gurgel*.

Han hoppas ni har haft en helg att minnas och att Nina inte har för många svarta luckor efter sin vilda födelsedagsnatt. Och vad har man att vänta sig till nästa vecka? Kanske har Bauer övat in något nytt trick på stolen, får man se en "360 backmasterfrontflip" med ett ilande monsterljud?/Kiwifågeln


En härligt söndag!

YEEES för ca 35 minuter sen blev min dag räddad, AIK slog BP i derbyt idag med 3-2! (14.22) Ryktet går om att AIK's sista mål gjordes på övertid men huvudsaken är att målet räknades och BP förlorade deras första match!
SKÖN KÄNSLA säger jag bara! Det betyder också att tabellen åter igen förändras och AIK ligger just nu på tredje plats med 9 poäng (samma poäng som malmö 2a och helsingborg 1a).  Som sagt nu är jag jätteglad :D även fast tabellen kan förändras väldigt mycket,.. haha AIK's sista match spelas ju den 1/11 så man kanske inte ska ha för höga förväntningar ännu ;)  men jag är faktiskt nästan säker på att AIK kommer att vara det bästa sthlmslaget i årets allsvenska, sååå alla som inte är AIKare i klassen, SUG MIN TÅ (;

Sen kanske jag ska uppdatera er om något annat än fotboll t.ex. historiainlämningen! Just nu har jag skrivit ett stycke.. som jag själv inte riktigt fattar vad det handlar om, även fast jag själv har skrivit det. Är det för att jag är dum i huvudet eller bara har noll intresse för historia? Hoppas det går bättre för er andra än för mig iaf, för annars blir nog "HOA" inte så glader.

PUSS OCH PILL VART NI VILL!
// Emelie den lilla och mycket coola AIKaren


"För jag är från Afrika, och jag VET."

hej alla vårglada! söndagar är verkligen inte roliga dagar. Vem fan pallar matteläxor, spanska (/&%¤@"#&) och historia när det är så härligt väder? Blä på våra lärare.

Men jag måste bara säga att mitt och klaras intiativ (för det va ju faktiskt vi och inte gunnel, förlåt om jag avslöjar......) till bloggen var en succé, jag menar bloggen är ju flitigt använd. Grattis till nv1a!

Ser fram emot att höra mer från Kiwifågeln, och emelie, det låter som en superbra idé :)
Och förlåt klara för att jag ringde och väckte dig i fredags (a) hoppas du kunde somna om!
PUSS /ANTISt-borgs mattebok

Kiwifågelns färd i nattens dunkla timmar.

Kiwifågeln har nyss anlänt till sitt bo efter en natt av vimmel. Efter en tid med droger och starka drycker bakom sig har han fått ordning på sitt liv och funnit ljuset i tunneln. Kvällen tillbringade han med sina närmaste flygkompanjoner ,oturligt nog saknar Kiwifågeln flygförmåga och drabbas lätt av gruppförtryck bland de flygkapabla. Dock vann han dagens näbbtävling ganska okonstlat och kommer att leva på segerns sötma resten av helgen.

Imorgon drar ett lågtryck fram över staden och lite varmare kläder får plockas fram då fjädrarna inte hindrar de kyligaste vindarna. Stora gratulationer till Nina också i efterskott och vi alla hoppas att det var hon som fick stå på bordet denna stora kväll!

Nu ska han krypa tillbaka och återfå lite energi till den kommande dagen. Drömmarna kommer att handla om hans högsta önskning här i livet, att få en dag sväva bland molnen lika förträffligt som resten av hans kamrater....

/Kiwifågeln

Grattis!

Idag fyller Nina 17 bast, om det nu var någon som missade det under biologi lektionen ^^. Grattis grattis, bara 365 dagar till 18-års dagen. Nu har väl alla aprilbarn fyllt klart, eller? I vilket fall som helst så kommer nästa månad vara full av födelsedagsbarn som bland annat Magnus, Sandra och super fotografen och bloggaren Slettis! Det får vi ju absolut inte missa! 

so long suckers :D 

HELG

Hello my lovers! <3

Jag vill egentligen bara säga trevlig helg till er alla och hoppas att ni gör något vettigt utav den, vilket inte inkluderar att sitta hemma varje dag och plugga (eftersom jag inte anser det vettigt).
Vi får se hur min helg blir, ännu inget speciellt inplanerat förutom att jag ska träffa mina älsklingar och ha det mysigt.

Sen har jag ett förslag, nu när vädret börjar arta sig borde vi fixa en grillkväll eller liknande med klassen, vi har ju ännu inte lyckats hitta på någonting ALLA tillsammans, ack ack säger jag bara! 

Och som ett slut på detta inlägg vill jag bara säga att våran klass är extremt skum men...ME LIKE skumma saker så det är bara keep going whit the flow beaaaatches!

     

/  Mrs. Pettersson

Kiwifågelns bloggdebut

Fredag eftermiddag/kväll, veckans finaste timmar! Helgen är här och solen skiner, fåglarna kvittar, barnen skriker, hundarna lägger kablar längs den långa gatan fram, grannen brevid med glansig, trögflytande och rundlagd överkropp glassar  i solens sista timmar. Man blir ju nästan lite tårögd!

Ta vara på helgen som om den vore er sista, för vem vet kanske lurar det en enbent kiwifågel bakom hörnet? Se då inte till att göra en för stunden kallad "Veckans Bauer" och flyga av stolen. För då lär du säkerligen få höra ett viss skratt från Katarina från fjärrans land. Och om du blir ledsen finns det en Hellsten med famnen stor och med sin ljuva stämma trösta dig till sömns.
 
Kiwifågeln tackar för sig med återseende och glöm nu inte att ge nästa råtta du träffar på en liten kram så att även Sandra får en lugn helg.
                    
/Kiwifågeln


Gunnel in action
på skakiga ben


du gör dagen, du gör pirr i magen.
du är som en sol, så het och himla cool.
du får alla att le, du är som en sagofé.
du har sångröst som en gud och vacker pepparkaksbrun hud.
du är en förebild, glad men inte för vild.
du heter fardosa och har en hållbar urinblåsa.
du kan rena guld med dina händer, du kan mata änder.
du är prinsessa dock utan att behöva bära krona på din hjässa.
du får mig att rimma och det är som att få mig att svimma.
du är så speciell, precis som ett kalfjäll.
du har fina skor, men tyvärr vet jag inte var du bor.
du har en ball mössa som jag gärna skulle vilja lägga i min sparbössa.
Jag är ett stor fan av dig FARRE!

min älskade katta

Katta, du gör mej hel. Du gör mej alldeles skakig och nervös men ändå så varm i hjärtat. Och vi är faktiskt jäävligt snygga tillsammans! Som i den här bilden t ex. :
Katarina Flettenflen. jag vill bli gammal med dej.
Annars skjuter jag mig själv.Gift dej med mej och gör mej lycklig i all evighet.
Puss och adjö / FardosaHola chiquitas!

Hej!

Ville bara påpeka att:
1. Det är endast 3 korta veckor till KEMI PROVET!
2. Och bara 34 skoldagar till SOMMARLOVET!
3. Och bara 14 veckor tills jag FYLLER 16!

Aå, hoppas alla har antecknat detta, väldigt viktig information!!
Nu ska jag koka lite espaghetti för att proppa mig full med kolhydrater till min efterlängtade fredagsträning till kl 20:30. Bättre tid går ju bara inte att få...

Hoppas alla utnyttjar helgen väl, som till exempel att äta glass, åka rullskridskor, mata änder, tvätta fönster, rensa ogräs och sova!!

Hej hopp gummisnopp!
Over and out
/Veckla-Nubbis


Nu kommer det här igen!

Helg kära Nv1a, hoppas ni utnyttjar den ordentligt till att plugga nu och jag vill inte se någon uppe senare än tolv! Sömn är viktigt, likaså kost. Bara för att carlos inte är där för att servera GMO proppade måltider får ni inte slöa till! Ni kan fan få diabetes när ni blir gamla! Så mycket sömn och bra kost och det här kan faktiskt bli en trevlig helg.

Over and out
/T-borg

kladd på handen

Farrebarre och Klararara sitter nu bredvid supernördsen som spelar Liero, gissa vilka? Var det någon som missade rågåttagan pågå bigilogogigin? / Klarosa

Att älska med en man!

Hej alla naturnördar!

Var bara tvungen att dra en av en tralla nu innan jag sticker iväg till det härliga Skåne! Hoppas det gick bra för Matte, Emelie och David på engelskan trots att jag var borta. Den här skoldagen var mycket lärorik, jag lärde mig till exempel att den enda frukten som till exempel kommer från Sverige är äpple och päron! 10 poäng till Mofors. Sen så fick jag även reda på att Sandra tycker om möss, mycket starkt jobbat på debatten! Mindre mustortyr, mer mussmek! Kan väl även tillägga till Fredriks försvar att det inte var han som hade den islamiska bönen på sin mobil trots att jag febrilt satt och pekade på honom! Man måste ju supporta Farre och Co så att de inte känner sig som värsta dissade klassminoriteten!

Puss och smek, erotisk lek! // Master Bator


historia ur kattas perspektiv

Vi har historia och jag kan inte koncentrera mig så jag tänkte göra lite iakttagelser.

Anna T sitter koncentrerad framför datorn. Man ser riktigt hur historiekunskaperna flödar.
Martin går runt och spatserar. Är han ute efter att fuska? Se upp gott folk!
Fardosa sitter och pratar med sig själv. Hon säger chilla...
Klara har skaffat sig ett litet bord, byggt av fyra stolar.
Magnus och Ville tränar på engelskan. Hur kan de göra detta på en historialektion?! Tar de inget ansvar för sina studier?
Vendela sitter och skrattar för sig själv.
Axel R väntar på kopiatorn.. han har stått där en halvtimme eller två
Markus är djupt koncentrerad. Han ser ut som ett riktigt geni.
Nivin är som bortblåst. Jag såg henne nyss.. nu är hon puts väck
Sebbe har värsta blicken mot dataskärmen. Det ser ut som att han hypnotiserar den.
David T tittar både och höger och vänster. Vad letar han efter? Tror han kunna finna kunskaperna någonannanstans än hos sig själv?
Erik säger ooo
Anders säger aaa
Emelie P sitter och spelar spel i hopp om att det kan ge henne inspiration. Hon säger att hon är lost.
Nina är glad för hon fyller år och har blivit hela 17 bast!
Aman är inne på facebook. Har han inte fattat att fronter är nya grejen?Annars sitter det några sam:are här.. de  är definitivt inte lika snygga, duktiga, heliga, glada, roliga, gulliga, söta som oss naturare. Borde inte dessa varelser utrotas?


Historia lektion ...

Tjoooo!

Sitter nu i datasalen, vi har historia så egentligen borde man väl koncentrera sig på det. När man kollar ut här i klassrummet verkar det inte som om jag är den enda som inte är fokuserad på historian till 100%
Just nu sitter amna och trakasserar mig på facebook, jobbigt jobbigt! 
Jag borde nog börja med historia arbetet nu....

hoppas det går bra för er och lycka till // Annapanna


Afro Dude Checking in!

waaaa zuuupp ladys and gentlemen! dags för mitt första inlägg, sitter hemma o oroar mig inför musiken imorn då våran onda lärare ylva kommer att döda mig med sin läskiga laserblick! seriöst ni som valde bild eller drama eller vad en som finns bra val bra att ni inte valde musik(förutom en speciel person med världens hårdaste magmuskler som är Ylvas älsklingselev!!!!) tyvärr var jag inte så smart och gjorde det and belive me i am paying for my misstakes! vill bara säga New York gruppen vi var bäst, cred, till oss, hoppas alla pluggar historia nu för annars... det var allt för nu

PEACE, LOVE & UNDERSTANDING/ Afro Dude

konstnärliga bilder från Slettis fenomenala mobilkamera
Hej!

Hej alla glada!

Hoppas alla har haft en bra dag, själv ska jag inte klaga. Dock hade jag en mycket tråkig håltimme mellan 9:55-11.15 som jag gärna skulle sluppit. Ville bara skriva ett litet inlägg, eftersom jag inte har annat för mig, som t ex historian, svenskan, biologi och spanska.
Har tyvärr inga roliga bilder på folk som jag kan lägga upp, but do not fear; Jag är expert på att ta pinsamma bilder på folk, ni får dom i sinom tid!
Vi ses imorgon vid den smått komiska tiden 08:00, extremt idigt efter en veckas påsklov måste jag säga!

/ Vendela :)

Yey!

Hellu alla vackra klasskamrater!

Jag har faktiskt inte så speciellt mycket att säga men måste ju ändå skriva ett debutinlägg!

Eller JUSTE! För att denna extremt fina blogg ska fungera kom jag och Antis på några regler som vi berättade för några efterblivna killar i vår klass ... som inte skött sig, haha. Så jag tänkte dra dom för er alla:

1. INGEN FÅR RADERA BLOGGEN, haha ganska basic.
2. Det är inte tillåtet att ta bort något som läggs upp på bloggen, men då gäller det att de flesta inlägg/bilder/kommentarer inte är för taskiga.. (annars blir det väl kalabalik)
3. Man får vara anonym och ha påhittade alias när man skriver eller kommenterar, men man får INTE använda någon annans namn i klassen! That's to much.

Sen vet jag inte om det finns så mycket mer regler, förutom att jag tycker ALLA borde skriva i bloggen, annars blir det tooooo boring!

puuuuuuusss på er alla <3 // Master E

Jon Blund vs SuperSebbe

Jaha, det här kan ju bli intressant! Men det verkar ju ganska kul om de ganska många orkar skirva något! Måste säga att bloggar är inget jag har läst i någon större grad och därmed aldrig skrivit en. Men om man inte provar kan man ju inte veta, så här kommer Sebastian "SuperSebbe" Tryggs första inlägg i hans långa liv.
Läste Katarinas inlägg och har som hon haft en kort dag men måste erkänna att jag inte använt den på samma kreativa nivå...Dock så började det ganska bra då jag kocken själv började koka pasta och ta fram lite mat för att köra en "Lunch a la numero dos" framför dagens avsnitt av "House" som börjar klockan 15.00 på vardagar. Maten var ljuvlig och med mina nya träningskläder som kommit idag intog jag en sköning till plats i soffan. Men likt förbannat somnade jag efter tio minuter och vaknade med "That's 70s show". Maten hade jag ätit upp som tur var men min långa väntan på dagens "House" var förgäves. Det är ju sånt här man kallar "Dagens I-landsproblem" men då detta händer mig nu för tiden minst tre gånger i veckan får det nog bli "Sebbes I-landsproblem". Hädanefter tillbringar jag tiden mellan 15.00-16.00 ståendes så att inte Jon Blund tar mig igen.
Nu ska jag försöka samla krafterna och hitta mitt fulla medvetande efter tuppluren och ta tag i de "fåtala" läxor vi har innan jag sedan beger mig ut och sparkar boll.
Käraste hälsningar till Gunnel och ni resten får ha en sköning till dag!
/Sebastian"burrekurre"Trygg

Gay är okay!

Mycket bra initiativ Gunnel!
Jag har länge legat och tänkt på det här ögonblicket, det här kommer bli något stort. Kattas bilder var mycket snygga, så nu kommer några av de mycketmycket få jag har som iaf nästan når upp till hennes nivå! :)

1

11

Man får nästan orgasm. Klicka in här by the way! *reklam*http://www.youtube.com/watch?v=qWF4fke1AV4*reklam* Anders fina film som en vacker dag kanske är uppe i 10000 views. Alla som är lite besvikna på den korta versionen och den krampaktiga takthållningen får hålla till godo. För en ny überversion kommer snart kanske släppas!

Ses imorgon retards! /Simon teh sexy

PS. Galla är genomskinligt!


picturetime!

Random bilder, från kärsön till innan påsklovet
bjud på dig själv!

:)

Vad roligt med klassblogg! Bra intiativ av Gunnel! Jag tror jag kommer skriva här ofta.. lite allt för ofta kanske.. hehe.
Nu sitter alla fransmän, tyskar och några spanjorer från klassen  i skolbänken och det njuter jag av. Själv har man ingen spanska och klockan är 12:57. Hela dagen är ju kvar!  Historia har vi idag men jag slipper det med. Jag tänkte göra pannkakor här hemma men sedan kom jag på att ugnen är trasig pga mitt brödbak igår. Då tänkte jag göra våfflor men man behövde tydligen grädde så det är kört. Jaja.. det blev ett blogginlägg istället som kanske inte är så jättekul att läsa. Men jag hoppas att ni andra skriver mycket här! Just det .. jag har ju massa bilder på er allihopa! Kan man lägga in sånt här? Jag är inte så teknisk av mig men jag kan ju alltid försöka!

Hoppas ni har det jätteroligt på språket och historian klassen!  Jag tänker på er ;)

/ Katta

We are the nv1a

HÄR ÄR VÅR KLASSBLOOOOOOGG! :)
skriv, lägg in bilder, skvallra och sprid kärlek.

puss
/gunnel

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0