Kattfajt

Hmmm... brottningsmatch mitt i skåphallen, en självklarhet i klass nv1a

BaRCElona!!

Barcelona säger jag helt enkelt ^_^

bara för att slippa se föregående bild varje gång man besöker denna blogg

Bloggstandard är ett bra ord

Varför sjunker antalet views på den här bloggen sakta men säkert? Det här projektet som var tänkt att bli större än vad blondinbella och hennes blogg någonsin kommer att bli! Jag har svaret, den här bloggen är för mesig. Ja, exakt, jag påstår att doara.blogg.se behöver bli lite mer vågad, lite mer kontroversiell och mer utmanande. Dessutom så hittar jag knappt några personangrepp när jag letar mig igenom hela den här röran, vart är känslorna? Vart är mystiken? Vart är magin?Missförstå mig inte, jag är inte ute efter att förstöra bloggens själ. Jag är bara ute efter att ändra allting! In med hemmagjorda porrfilmer och ut med alla töntiga grillkvällar. Köttet är en av vår tids största miljöbovar, ja usch och fy för köttet! Tacka vetja broccolin! Sist men inte minst så vill jag bara säga en sak, gud vad det är skönt att kunna vara anonym!//Stalkerboii

Härligt!

Då sitter man framför datorn en varm och härlig måndagskväll (HELT SYSSLOLÖS)! Vad gör man då? Jo, man stör alkoholisten, och BLOGGAR förstås! Usch, tänk att vi bara har några dagar kvar till sommarlovet! Det är helt sjukt vad tiden går fort! Jag har skrivit en kort dikt om hur första året på gymnasiet har varit:

Tiden rinner förbi,
i en klass fylld av energi.
Kemi kan slänga sig i väggen
Koncentration och mol, de RÖTÄGGEN!
Finns det något värre än SPRÅK!
Där man endast vill skapa bråk..
Resten av ämnena, helt underbara.
Inga tårar nu gutt, tänk på mascaran!
Snart är första året slut,
 så kom ihåg och använda all er krut!
Er ser man säkert snart igen,
men kom ihåg att alla i Göteborg faktiskt heter GLENN!

HA DET BRA! // The Mystical **W

Goda råd...

...får man aldrig för många av.

Nu var det så att min gästbloggning inte var planerad att handla om Katarina men hon är så bra så det fick bli så=). Den är heller inte planerad att handla om följande men det är så viktigt att det får bli så.

Ni kära små söta Nv1:or snart är ni stora erfarna Nv2:or =) och det finns vissa saker man behöver veta för att klara 2:an så smärtfritt som möjligt:


1. Fixa nollning för ettorna =), det är kul och det stärker sammanhållningen + vi vill va med haha

2. Häng med i Fysiken från början, gör alla läxor, läs alla sidor under terminen! Då blir nationella piece of cake.

3. Häng med i MaD från början, det blir så mycket på vårterminen så man har inte tid att plugga till maproven alltså se till att göra klart sidorna samma dag ni gör dem osv.

4. Följ med till Höglekardalen och Alperna =)

5. Planera inget på sport och påsklov ni kommer att behöva plugga eller sova trust me

6. Behöver ni hjälp fråga oss, vi har ju alla anteckningar, antagligen har vi sparat alla gamla prov och förhoppningsvis så kan vi det också=)

7. Planera in en klassresa i 3:an

Så nu var allt det nödvändiga sagt nästa gång om det blir nån så blir det nåt kul att blogga om

/ DMGB


Grattis Vilhelm "Villiam" Granath på födelsedan!!!!

Du är underbar!

Äntligen 17 år, stor pojke nu!

Hoppas du fick många paket :)

GRRRRATTTISS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

//Poké

<3 <3 <3


Ni vet inte om det...

...och därför måste jag berätta!!!

Det råder discofeber runt om i vårt avlånga land. I helgen har SM i disco ägt rum. Nu kanske ni anar vad det handlar om =).

Det finns en tjej i er klass som alltid sliter på träningarna och aldrig klagar. Det är en tjej som har hårdheten i sig men har fått kämpa med vigheten och mjukheten =). Nu är hon där!!! Katarina Slettergren är nu och för alltid absolut tillhörande eliten av discodansare i Sverige!!!

6:a på SM!
Sjätte BÄST i Sverige!

Fattar ni hur sjukt det är???
Fattar du hur bra du är???
SJUKT bra!!!

Du är bäst Katta, du är nog lite av min idol =)!

 / Den mystiska gästbloggerskan

NORGE!!!

NORGE FÖR FAN <333

vilket flum flum flum

välidgt varierade bilder från dagens händelser


(farre är sötast såklart)

Gissa vem

Min otroligt stora lunch bestående endast av 350g pasta och ketchup.....Gissa vem jag är....


Någon fyller år

Vad är det för en dag?

Är det en vanlig dag?

Nej det är ingen vanlig dag,

för det är Kattas födelsedag

Hurra Hurra Hurra

Hurra Hurra Hurra


GRATTIS


13 maj

den här bloggen börjar glömmas bort mer och mer. Hur ska vi någonsin kunna bli som blondinbella om trenden fortsätter så här? Tänk er när vi blir frågade till let's dance hela klassen pga vår populära blogg, då kommer ni inte ångra er att ni var aktiva skribenter.


idag var jag glad. Vi har klarat av massa jobbiga grejer den här terminen. Nu är nästan allt slut. Så var lycklig. Andra saker som kan glädje er denna vårdag är att vår klass har kontrollen i killer game. Det är inte så att ingen har försökt att krama klassens representanter utan våra talangfulla klasskamrater har klarat sig med våld, snabbhet och list. Det är värt en applåd. Dessutom har vi inte prov på måndag utan får istället några timmars erfarenheter av fågelexkursion i blodet.

 med vemod i hjärtat såg jag, blackebergs gymnasium en sista gång som sextonåring . Nu måste man komma ihåg att skriva att man är 17 år på alla papper och sånt är svårt!. Jag har ålderskris! Men paket är ju som tur är alltid roligt...

Imorgon ska vi till skogen. Det ska bli kul att sitta och gnida pinnar mot varandra i en timme för att få eld. Kanske får man vacker fågelsång på köpet. Ha inte på er mjukisbyxor för det ska inte jag ha och det vill jag inte vara ensam om.

david kan få en extra hälsning för att det är så synd om honom. arma barn.med extremt vänliga hälsningar / katten

En definition på hat


HALLÅÅÅÅ

vad händer med bloggen kompisar?! :O
vi måste ha mer spänning i våra liv. ge oss kiwifågeln, kanske även gossip guy. tack :)
(plugga inte ihjäl er)


ÅNGEST!

Jag HATAR kemi så jääääääääääääääääääävla mycket från djupet av mitt hjärta att jag nästan vill gråta! Gunnel, njuter du av att se mig plågas så oerhört mycket? Jag kanske ska byta till IVIK i tvåan, där är jag iaf medelbra ... Aja, jag får väl ta det som det kommer. // Deprimerade Fardosa :(


WOW

Vill bara säga att jag nu är väldigt duktig eftersom jag ligger på kapitel 6 i kemin! Okej om resten av er "nördar" har läst alla sidor två gånger, gjort alla uppgifter, läst alla anteckningar + gjort klart testprovet och fått alla rätt.. men nu är det Emelie Pettersson vi snackar om här och det är grymt bra at jag kommit så långt när det bara är måndag! YEY ME säger jag bara (; <3

Vet ni vad?

I know where gunnel lives. Eller nästan. Jag såg henne i alla fall idag vid konsum basgränd i kälvesta om någon vet! Haha, hon skulle lägga i något i postlådan, men jag fatta inte vad hon höll på med. Aningen fastnade väl brevet hon la i, eller så trodde hon man behövde sträcka ner hela armen i postlådan för att brevet skulle hamna där i, eller så försökte hon sno någon annans brev och tjuvläsa..
Vad tror ni?

/antis

090503

här var det dööööööööööött!

RSS 2.0