Kiwifågel söker fru

Idag, söndag, har Kiwifågeln känt på trötthetens krafter. Kanske ansträngde han sig lite för mycket med att försöka få sin fjädrikliga kropp lyfta från den våriga marken. Vädret har till skillnad från gårdagen varit bra, solen sken, solen försvann och sedan sken solen igen. Vindarna var dock kyliga och Kiwifågeln med sin rödrandiga halsduk huttrade till ett X antal gånger.

Vad har han fått gjort denna helg då? Jo, till en början har han grubblat lite över hur honan i hans liv ska se ut. Till alla hanlösa honor där ute, ta nu och vidga era ögon, här är Kiwifågelns drömhona! Eftersom Kiwifågeln är ganska skygg söker han en hona som inte kvittrar för mycket men inte heller en som inte kvittrar alls. Dess kvitter ska vara vid god stämma då han uppskattar musikaliska egenskaper. Med rätt personlighet sjunker eftersträvandet efter de attraktiva aspekterna men Kiwifågeln måste känna en viss upphetsning i sällskap med honan. Fast på andra sidan, med väldigt attraktiva former och kvitter sjunker eftersträvandet efter den rätta personligheten så Kiwifågeln är ganska kluven i frågan. Helst ska honan ha någon typ av svaghet så att Kiwifågeln inte behöver skämmas med sina flygkunskaper. Ja, där har vi henne och nu när värmen strömmar in mot landet hoppas Kiwifågeln få se en mängd med lättfjädriga honor där ute!

Flygskolan börjar imorgon igen och Kiwifågeln förstår fortfarande inte varför han måste lära sig om människornas världskrig och deras olika språk? Men han håller humöret uppe då han nu kom på att han kan ta sovmorgon om han vill! Hur är det man säger? "Bakom skogens mörkaste skuggor gömmer sig duvornas vita sken". Bara tanken av vita honduvor får Kiwifågeln att drömma sig bort *Gurgel*.

Han hoppas ni har haft en helg att minnas och att Nina inte har för många svarta luckor efter sin vilda födelsedagsnatt. Och vad har man att vänta sig till nästa vecka? Kanske har Bauer övat in något nytt trick på stolen, får man se en "360 backmasterfrontflip" med ett ilande monsterljud?/Kiwifågeln


Kommentarer
Postat av: årevik

ahaha jag måste vara trögast som inte fattar vem det här är än 8DD

2009-04-19 @ 22:05:06
Postat av: Pettersson

HAHA nej det är inte bara du emelie, jag tror jag vet vem det är men är inte säker vettu ;)Jag tycker iaf att denna kiwifågel är en mycket intressant prick, och kanske kan jag bli hans lättfjädriga hona?

2009-04-19 @ 22:09:21
Postat av: Anonym

Fattar inget av vem det här är.

2009-04-19 @ 22:10:42
Postat av: Fardosa

kan det vara bauer? det känns lite så ...

2009-04-19 @ 22:15:32
Postat av: antis

o jävlar! tack kiwifågeln, jag hade fan glömt att vi har sovmorgon (a)

2009-04-19 @ 22:24:19
URL: http://kompis.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Hahah

2009-04-19 @ 22:48:44
Postat av: Onaniprinsessan

Kiwifågeln är avslöjad. No further comments! PUSSA

2009-04-20 @ 08:19:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0