beroendeframkallande

Tack Magnus för att du introducerade dessa i mitt liv.  Så sjuuuukt gott. Ni måste prova! Obs servera inte med fläsk bara. Då förstörs allt

RAGGMUNKAR

4 port

2 dl vetemjöl
1 tsk salt
4 dl mjölk
1 ägg
800 g fast potatis
smör

Gör så här

Vispa ihop mjöl, salt och lite av mjölken till en jämn smet. Vispa ner resten av mjölken samt ägget. Skala potatisen och riv den grovt direkt ner i äggsmeten. Smält lite smör i en stekpanna så att det blir ljusgult. Klicka och bred ut smeten i stekpannan. Beräkna ca  1 dl smet per raggmunk. Stek raggmunkarna någon minut på varje sida så att de blir gyllenbruna
.


Kommentarer
Postat av: Magnus

Varsågod!:)

2009-11-12 @ 21:53:42
Postat av: Anonym

Följde receptet, det var SKITÄCKLIGT!!!!!



Ät kebab istället

2009-11-12 @ 21:55:52
Postat av: emelie

raggmunkar är det bästa som finns <3 med bacon <333

2009-11-12 @ 22:01:42
Postat av: katta

du som skrev kommentar 2 borde bli kock. inte ens jag som är så gott som kock hann laga det på 20 minuter.

2009-11-12 @ 22:15:27
Postat av: LiselotteÖ

Fett grym den som lagade den på 20min! Katta, det blir "veckans recept" varje vecka nu eller?

2009-11-13 @ 17:27:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0