Kiwifågelns fantastiska dag!

Måndag, veckans första dag. Vissa eller rättare sagt många menar att denna dag är veckans sämsta men idag vet inte Kiwifågeln om han kan hålla med! När Kiwifågeln vaknade denna morgon var han inte lika trött som vanligt, solen sken och den största anledningen var nog vetskapen att man hade en sovmorgon att bruka. Han kröp alltså tillbaka i sitt bo i en timme till för att sedan vakna som en sessa!

Men det var inte det som gjorde dagen så anmärkningsvärd. Det här kan låta helt otroligt och ni kanske inte tror på hans ord men gårdagens budskap slog in med råge idag! Under dagens näst sista eller var det sista (?) lektion höll Kiwifågelns ögon på att ploppa ut och som ni kanske ser behövs det inte mycket till att det ska inträffa. En måndag som brukar vara så dyster, träig, långdragen, enformig och beklaglig skiftades till årets bästa. När han kom in i rummet kunde han med högrest lycka skåda en flock av fåglar ståtligt sittandes på stativ. Det var som att de hade kommit för att visa upp sina bedårande kroppar för Kiwifågeln. Han kunde inte tro sina ögon! Hade hans tidigare inlägg spridits sig så fort? Varför just han? Lektionen gick och med ofantliga ögon och lika stor pöl under näbben betraktade han varenda hona från fot till näbb. Att de inte sa något gjorde han inget utan här var de attraktiva egenskaperna först upp på listan! Han la sitt kassettband med hans unika fågelläte framför den bästa honan men fick dessvärre ingen respons. Med stora förhoppningar hoppas han nu att hon ska komma på besök någon dag framöver!

Kiwifågelns lyckligaste dag i sitt liv!

Dagens rykte: Bauer lyckades tydligen på stolen att göra en frontflip med skruv i eftermiddags och det sägs att han ska försöka få in det som en gren i kommande Olympiad. 

/KiwifågelnKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0